AKERSLOOT - Limmen heeft de koppositie weer aan Hercules Zaandam moeten laten nadat men in de derby tegen Meervogels '3 voor de tweede keer dit seizoen het onderspit moest delven. In Akersloot werd het 2-0 voor de thuisploeg.

In een sfeervol en soms stevige derby met een uitstekende scheidsrechter Kees Overtoom kroonde Tom Adrichem zich tot man van de wedstrijd. Hij opende al na acht minuten de score voor de ploeg van Wouter Blokdijk.

Tien minuten na de rust kreeg Limmen-doelman Glorie een schot van jens Verduin niet onder controle en stond Adrichem weer op de juiste plek om binnen te tikken. Limmen-coach probeerde het tij nog te keren met enkele aanvallende wissels, maar meervogels bleef eenvoudig overeind.