CASTRICUM - Komende zaterdag 31 maart wordt alweer voor de 6e keer het Johanna's Hof U11 Top Tournament bij FC Castricum gehouden. Traditioneel wordt het toernooi gespeeld op de zaterdag voor Pasen, en ook dit jaar belooft het weer een waar spektakel te worden met zestien sterke Onder 11 -teams.

Ook dit jaar is de toernooi-commissie, die sinds de eerste editie in 2013 onder leiding staat van Albert Bras, Arthur Oosthoek en Harry Poel, er in geslaagd een sterk deelnemersveld op de been te brengen. Zestien sterke amateurverenigingen uit het hele land zullen elkaar zaterdag gaan bestrijden op Sportpark Noord End. Helaas moest Elinkwijk hierbij op het laatste moment afzeggen, maar met BFC uit Bussum is hiervoor een waardige vervanger gevonden.

Om 09.30 uur verzamelen alle ploegen zich voor het defilé/vlaggenparade waarna om 10.00 uur de eerste poulewedstrijden van start gaan. Na de lunch zal er om 14.00 uur gestart worden met de verliezers- en de winnaarspoule met als slotstuk om 16.45 uur de grote finale op het hoofdveld van FC Castricum. Dan weten wij ook wie zich na Zeevogels, AFC '34, GVAV Rapiditas, Spartaan '20 en De Foresters (zie foto) de zesde winnaar van het Johanna's Hof U11 Top Tournament mag noemen.

POULE A

PVCV
Spartaan '20
BFC
LAC Frisia 1883

POULE B

Koninklijke HFC
VV Nieuwerkerk
De Foresters
Bennekom

POULE C

Pancratius
RV&AV Sparta
AFC
FC Castricum

POULE D
AFC '34
SV Den Hoorn
RKVV Jeka
CSV Apeldoorn

Kijk voor meer info op fccett.nl of bekijk hier online het programmaboekje