CASTRICUM - Het is weer zomervakantie, tijd om leuke dingen te doen! Deze zomer organiseert Team Sportservice in de eerste en laatste week van de zomervakantie twee verschillende leuke activiteiten voor middelbare scholieren in de gemeente Castricum. Dit wordt super! Ben jij erbij?

In de eerste zomer week op dinsdag 19 juli gaan we skaten op de skatebaan in Castricum onder leiding van een ervaren skater. Je leert de basis trucjes en de moeilijkere tricks. Daarnaast leer je verschillende val technieken. Heb je dit altijd al willen leren? Dit is je kans! Tussen 16.00 en 17.45 kun jij werken aan je skate skills. Voor deze activiteit is het belangrijk om je eigen skateboard mee te nemen.

Op dinsdag 23 augustus gaan we het water op bij het Stet in Limmen om te gaan suppen op een MEGA sup. Op een mega sup kun je met maximaal 10 personen tegelijk suppen. Tussen 13.00 en 15.45 gaan er verschillende groepen het water op. Dit wordt hilarisch! Doe jij mee?

Voor wie?
De activiteiten zijn voor alle middelbare scholieren in Castricum. Ben je gevorderd of beginnend skater/supper? Iedereen is welkom. Breng vooral je vrienden, vriendinnen, broers/zussen en buurtgenootjes op de hoogte.

Inschrijven
Lijkt het jou leuk om mee te doen aan een of twee activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2022 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht en gaat per activiteit en per ronde.

Heb jij vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via wdekker@teamsportservice.nl of 0251-254740. Deze activiteiten zijn georganiseerd in samenwerking met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Castricum. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.