CASTRICUM - Stil zitten is geen optie. Het is de hoogste tijd om plezier te maken met leeftijdsgenoten. Half november staat er een gratis sportprogramma klaar voor jongeren én jongvolwassenen uit de gemeente Castricum. Zij kunnen gratis paddelen, skiën en klimmen. Ben jij tussen de 12 en 35 jaar oud? Dan heb je geluk en mag je deelnemen aan deze activiteiten, georganiseerd door Team Sportservice Kennemerland.

Wanneer?
Van 8 t/m 19 november staan skiën, klimmen en padel op het programma. De sporten zijn voor jongeren én jongvolwassenen van 12 t/m 35 jaar. Bij elke sportactiviteit is de laatste ronde gereserveerd voor jongvolwassenen van 19 t/m 35 jaar. Er zijn jou al meer dan 300 deelnemers uit de gemeente Castricum afgelopen jaar voor gegaan. Schrijf je dus snel in!

Padel staat als eerste op het programma en is van maandag 8 t/m woensdag 10 november tussen 16.00 en 19.00 uur. Inschrijven is per ronde van drie kwartier. Op vrijdag 12 november tussen 18.30 en 21.30 uur gaan we klimmen. We sluiten het programma op 19 november tussen 18.30 en 21.30 uur af met skiën. Inschrijven voor klimmen en skiën is per ronde van een uur. Schrijf je individueel of met een groepje vrienden, teamgenoten en/of familie in. Het klimmen en het skiën is bij Berg en Bal in Castricum. Padel wordt gespeeld bij camping Bakkum. Materiaal voor iedere activiteit is aanwezig.

Voor wie?
De activiteiten zijn voor iedereen. Dus voor de beginnende en de gevorderde padel-speler, voor skiërs en niet skiërs en natuurlijk ook voor degene die zijn eerste klim maakt of degene die volleerd de weg omhoog pakt. Kortom iedereen tussen de 12 en 35 jaar is welkom en kan meedoen.

Inschrijven
Lijkt het jou leuk mee te doen aan een of meerdere activiteiten? Kijk dan op www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 voor meer informatie en inschrijven. Inschrijven is verplicht. Heb jij vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740.

De activiteiten worden uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Deze activiteiten zijn gefinancierd vanuit de rijksregeling jeugd aan zet. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.