UITGEEST - Het Kolping Boys van coach Marc de Wilde kan komende zondag flink aan de bak. In en tegen Uitgeest kan Kolping Boys de spanning in de strijd om het kampioenschap weer spannend maken.

Na een ongeslagen reeks van veertien wedstrijden verloor FC Uitgeest afgelopen weekend verrassend met 3-4 van middenmotor Zaanlandia. Hierdoor kan de titelstrijd weer ongekend spannend worden. Als Kolping Boys wint dan nadert het de koploper op zes punten, en kan West Frisia in punten gelijk komen.

Kolping Boys opende dit seizoen tegen FC Uitgeest. Op sportpark ‘de Nollen’ wonnen de bezoekers met 0-2 dankzij treffers van Jorn Brouwer en Paul Groen. Ook komende zondag is de ploeg van coach Florian Wolf favoriet, maar Kolping Boys heeft vaker bewezen een uitdaging niet uit de weg te gaan, iets wat komende zondag niet anders zal zijn. Om 14.00 uur zal het eerste fluitsignaal klinken op sportpark ‘de Koog’.

Waar Uitgeest afgelopen weekend verloor wisten de Alkmaarders wel te winnen. In eigen huis boekte de ploeg een 3-0 overwinning dankzij doelpunten van Nick Korssen, Roy Duijneveld en Koen de Goede.