CASTRICUM - Traditioneel wordt aan het einde van het seizoen bij FC Castricum het Klaas Peijs jeugdtoernooi gespeeld. Een toernooi waar de mini’s t/m de jongens onder 15 teams van FC Castricum aan mee doen.

Zaterdag werd er begonnen met kleinsten die met z’n allen achter de bal aan renden over het gehele veld. Altijd geweldig om naar te kijken. Op deze zaterdag lieten ook de jongens onder 8, onder 9, onder 10 en onder 11 hun voetbalkunsten zien. Dit resulteerden in eerste plaatsen voor de FC Castricum JO10-1, JO10-2, JO11-1 en JO11-3. De JO9-1 van FC Castricum en Uitgeest hielden zich goed staande in de JO10-1 poule. Complimenten voor deze mannen!

Zondag werd het toernooi voortgezet en gelukkig scheen ook deze dag de zon heerlijk. Deze zondag waren de oudere jongens aan de beurt die op een heel veld spelen. Ook deze dag waren er diverse eerste plaatsen voor FC Castricum namelijk voor: JO13-1, JO13-3, JO15-1 en JO15-2.

Een prachtig toernooi waar wij als toernooicommissie met trots op terug kijken.
Zo’n groot evenement kunnen wij uiteraard niet alleen organiseren. Daarom gaat onze dank uit naar scheidsrechters, kantinemedewerkers, sponsoren en alle andere mensen die hebben bijgedragen aan dit grote succes. In het bijzonder willen wij Joyce Peijs bedanken, dochter van Klaas Peijs de naamgever van dit toernooi, die ons kwam assisteren met het uitreiken van de prijzen.