CASTRICUM - Woensdag 4 april werd het Rabobank schoolvoetbaltoernooi gehouden voor de meisjes uit de groepen 7 & 8 van de basisscholen in Castricum. Dit evenement werd afgetrapt door Burgemeester Toon Mans en onze sponsor de Rabobank.

Ondanks het niet al te beste weer hadden de meiden er duidelijk plezier in en werd er goed samen gespeeld. In de halve finale won de Sokkerwei 1 van de Cunera 1 en in de andere halve finale won de Juliana van Stolberg 2 van de Sokkerwei 2. De finale werd een spannende wedstrijd die nipt gewonnen werd door de Juliana van Stolberg 2, waardoor zij zich schoolvoetbalkampioen 2018 van Castricum mogen noemen. De Cunera 1 won de wedstrijd om de derde plaats en de Sokkerwei 2 werd vierde. De sportiviteitprijs werd gewonnen door Helmgras 4 en de spandoekenwedstrijd werd gewonnen door de Sokkerwei, die een erg origineel spandoek hadden gemaakt met heuse sokken eraan gemaakt.

Als organisatie bedanken wij onze Sponsor de Rabobank en de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt.