BAKKUM - Moedig de lopers van de NN Egmond Halve Marathon aan vanuit de Juichzone op Camping Bakkum. Vele leden van Atletiek Vereniging Castricum verschijnen aan de start van deze halve marathon. Makkelijk parkeren, veel sfeer door de gezellige muziek en u wordt op de hoogte gehouden van de lopers onderweg. Iedereen is welkom om mee te juichen.

Op zondag 13 januari 2019 vindt de NN Egmond Halve Marathon plaats. De Juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de vierde keer het parcours over het terrein van de camping. De Juichzone wordt samen met Atletiek Vereniging Castricum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad.

Ook dit jaar wordt er weer een feestje gevierd op het terrein van de camping. Met warme chocolademelk, Glühwein en broodjes rookworst wordt de innerlijke mens verwarmd terwijl we staan mee te deinen op de muziek van DJ Sweet le Freak.

Veel supporters zullen aanwezig zijn om leden van Atletiek Vereniging Castricum aan te moedigen. Marathonlopers Michel Butter en Edwin de Vries zijn hun beroemdste leden en behoren tot de Nederlandse top. Beiden lopen mee en we gaan hen weer kippenvel bezorgen in de Juichzone. De atletiekvereniging heeft een speciale trainingsgroep die sinds september getraind heeft voor de NN Halve Marathon van Egmond. Ook zij kijken uit naar de gezellige doorkomst in de Juichzone.

De eerste wedstrijdlopers worden tussen half een en kwart voor een verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Wij beginnen om 12.00 uur met het feestje. En om 14.30 uur zijn de lopers allemaal voorbij gekomen. Er zijn genoeg parkeerplaatsen, op de fiets komen is nog makkelijker.