CASTRICUM - Het FC Castricum Johanna’s Hof Top Tournament zal in 2020 haar achtste editie beleven. Het toernooi is uitgegroeid tot een vaste waarde in de kalender met toptoernooien voor jeugdteams. Restaurant Johanna’s Hof is de naamgever van het toernooi, en recentelijk is de verbintenis tot en met 2022 verlengd.


In de historie van het toernooi waren er winnaars als Zeevogels uit Egmond aan den Hoef, AFC ’34 uit Alkmaar, GVAV-Rapiditas uit Groningen, Spartaan ’20 uit Rotterdam, De Foresters uit Heiloo en afgelopen editie werd gewonnen door RKAV Volendam. Ook voor de komende editie zal de toernooiorganisatie er alles aan doen om weer een flink aantal toonaangevende verenigingen vast te leggen uit diverse provincies.


Johanna’s Hof, het familierestaurant dat gelegen is in de bossen van het Noord-Hollands duinreservaat in Castricum, is al jaren hoofdsponsor van het toernooi. Met trots werd recentelijk, onder het toeziend oog van een bestuur delegatie van FC Castricum, de overeenkomst ondertekend waarbij Johanna’s Hof tot en met 2022 hoofdsponsor van het toernooi blijft. Namens Johanna’s Hof werd de overeenkomst door Theo Groentjes ondertekend, en namens FC Castricum werd dit door voorzitter Wim Beukers gedaan. Hierna werd het glas geheven en werd er geproost op een mooie samenwerking.