CASTRICUM - Donderdagmiddag 30 april heeft FC Castricum vanuit Gemeente Castricum toestemming gekregen om de trainingen voor de jeugdteams te hervatten. Hier zijn FC Castricum en haar jeugdleden uiteraard superblij mee, en de eerste trainingen staan voor maandag 4 mei op het programma.

Inmiddels zijn alle jeugdteams via WhatsApp geïnformeerd dat vanaf 4 mei de trainingen hervat worden. Naast het protocol waaraan iedereen zich moet houden, heeft iedereen ook het trainingsschema toegestuurd gekregen alsmede een plattegrond van het complex, met daarop de routes om op de juiste manier bij de trainingsvelden te komen. Alle informatie is ook terug te vinden op de website van FC Castricum.

Niet leden ook welkom!
Premier Rutte riep sportclubs op om buitensportaccommodaties ook open te stellen voor niet-leden. FC Castricum werkt hier graag aan mee! Meiden en jongens die (nog) geen lid zijn bij FC Castricum kunnen zich aanmelden bij het Hoofd Jeugdopleiding, Lucas Kloprogge, via e-mail: hjo@fccastricum.nl.
Vertel in je mail wie je bent, wat je leeftijd is en welke voetbalervaring je hebt. FC Castricum probeert je dan in de juiste groep toe te voegen, zodat je dus lekker kunt gaan voetballen.

Website en social media
De officiële berichtgeving over alle ontwikkelingen bij FC Castricum lopen via de website en de WhatsApp groepen van de teams. Zodra er belangrijke informatie is, dan zal dit via de genoemde kanalen gedeeld worden.