HEERHUGOWAARD - Na vier competitiewedstrijden is Hugo Boys eindelijk van de hatelijke nul af. De ploeg van trainer Ron Weinbrecher speelde in eigen huis met 1-1 gelijk tegen Limmen. Beide doelpunten vielen al voor rust.

Limmen, de ploeg van trainer Sem Wokke, nam al vroeg in de wedstrijd een voorsprong via Kalu van der Steen. Deze werd na een half uur teniet gedaan door de gelijkmaker van Jeffrey de Cocq van Delwijnen. Ondanks kansen over en weer werd er na rust niet meer gescoord.

Door de puntendeling draagt Hugo Boys de laatste plaats over aan Bergen. KSV, dat dit weekend niet in actie kwam, staat net als Bergen ook nog op nul punten. Limmen staat met zeven punten uit vier duels op een gedeelde vierde plaats.