CASTRICUM - Op zondag 19 februari 2023 organiseert AV Castricum samen met Parnassia Groep alweer voor de vijfde keer een hardloopevenement over het terrein van landgoed Duin en Bosch. Helaas konden de lopen van 2021 en 2022 niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen. De vrijwilligers van AV Castricum staan te trappelen om er dit jaar een extra mooie editie van te maken!

Dit sportieve hardloopevenement is ontstaan vanuit een langgekoesterde wens van Parnassia (onderdeel van Parnassia Groep), onder andere voortgekomen uit de Running Therapie voor cliënten van Parnassia.

Parcours over het landgoed Duin en Bosch
Jong en oud, van beginner tot wedstrijdloper, iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Een sportieve prestatie kan namelijk iedereen een geweldige gevoel geven. Het parcours van deze loop gaat over het landgoed Duin en Bosch, de deelnemers lopen een prachtige en afwisselende route door de natuur. Start en finish zijn op de atletiekbaan aan de Zeeweg 4 in Castricum. De afstanden die je kunt lopen zijn 2,4 km, 4,8 km en 10 km.

Jeugd
Kinderen van 5 tot circa 12 jaar kunnen meedoen aan de speciale jeugdloop over 2,4 km, zij lopen een leuk parcours met spannende bospaadjes. Het leuke is dat ouders met hun kinderen kunnen meelopen (ouders graag wel inschrijven om verwarring bij de uitslagverwerking te voorkomen).
Jeugd vanaf 12 jaar en volwassen lopers kunnen kiezen tussen de 2,4 km, 4,8 km of de 10 km.

Tijdstip:

lopers voor de 2,4 en 4,8 km starten om 10.30 uur.
lopers voor de 10 km starten om 11.10 uur.

Inschrijven
Voorinschrijven kan t/m vrijdagavond 17 februari via www.inschrijven.nl Inschrijven kan ook op de wedstrijddag, in het clubhuis van AV Castricum. We verzoeken iedereen zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorinschrijving.

Catering en kleedkamers
Er is catering aanwezig, en er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers in het clubhuis van AV Castricum.

Prijzen te winnen
Er zijn mooie prijzen (in natura) te winnen voor de diverse categorieën en afstanden.