CASTRICUM - Vorige week is de landelijke Grote Clubactie van start gegaan. Leden van verenigingen uit Castricum gaan langs de deuren om loten te verkopen. Ze doen mee aan deze jaarlijkse actie om de clubkas te vullen. Clubs gebruiken de opbrengsten vooral voor materiaal, activiteiten, de huur van een accommodatie en begeleiding. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Rijschool ‘De Barones’ uit Castricum kocht een Superlot via Atletiek Vereniging Castricum. Het Superlot vertegenwoordigt 50 reguliere Grote Clubactie loten. Caspar Boeschoten, van Rijschool De Barones vertelt: “Atletiek Vereniging Castricum is een fijne vereniging, waar mijn twee kinderen het heel erg naar hun zin hebben. Door de aanschaf van het Superlot steun ik de vereniging, want het grootste deel van de waarde van het lot gaat direct naar de clubkas. Ik zie het als een soort mini-sponsoring.”

Voorzitter Joop Beentjes ondertekende vandaag namens AVC het symbolische Superlot: “Sponsoren zijn heel belangrijk vereniging, zo ook voor onze vereniging. Ik bedank Caspar van Rijschool De Barones bij dan ook heel hartelijk voor deze mooie actie. En ik hoop natuurlijk dat er een mooie prijs op een van zijn loten valt!”

Wat gaat Rijschool De Barones doen met deze 50 loten? Caspar legt uit: “Alle leerlingen die op dit moment bij mij rijlessen volgen krijgen van mij een lot! En de nieuwe leerlingen, die de komende weken hun eerste rijles hebben natuurlijk ook.”

Ook een Superlot voor uw bedrijf?

Vraag ernaar bij een van de deelnemende verenigingen ( onder andere Atletiek Vereniging Castricum, CSV Handbal, TV Castricum, FC Castricum, Castricumse Rugby Club, MHC Castricum, Gymnastiekvereniging DOS en Kinderkoor Musicstar)