CASTRICUM - Kinderen die in Castricum wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten, kunnen tot aan de kerstvakantie meedoen met de gratis Sportfit lessen van Team Sportservice Kennemerland! Tijdens deze les leren de kinderen spelenderwijs over een gezonde leefstijl en gezond gewicht.

De sportles wordt vanaf donderdag 29 september, elf weken lang (uitgezonderd de herstvakantie) op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur gegeven in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. Onder begeleiding van de buurtsportcoach gaan de kinderen lekker sporten. Plezier maken staat tijdens de lessen centraal. Daarnaast leer je spelenderwijs over een gezonde leefstijl. Aan bod komen bijvoorbeeld: bootcamp, balsport en leerzame spellen met thema’s als gezonde voeding, water drinken en het belang van voldoende bewegen. Een extra gymles, dat wilt toch ieder kind!

Aanmelden
Ga voor meer informatie en inschrijven voor Sportfit naar onze website www.teamsportservice.nl/kennemerland De lessen zijn helemaal gratis. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via, wdekker@teamsportservice.nl of 0251-254740. De gemeente Castricum vindt de gezondheid van haar inwoners zeer belangrijk, vandaar dat zij de buurtsportcoach financiert.