CASTRICUM - Wil je graag fitter of actiever worden? Dan is onderstaand gratis beweegprogramma echt iets voor jou. Sport en bewegen heeft een positieve bijdrage op de fysieke en mentale gezondheid. Daarnaast zorgt sporten/bewegen voor plezier en ontmoeting. Soms is het lastig om te weten welke sport- of beweegactiviteit én aanbieder er bij iemand past. Met dit beweegprogramma ga je dat onderzoeken.

Het programma is op de woensdagen van 17.00 tot 18.00 uur en duurt 10 weken. De eerste les is op woensdag 6 april in gymzaal de Walingstuin 1 in Castricum. De eerste 4 weken staan in het teken van kennismaking met de groep en diverse beweegvormen. De laatste 6 weken volgen er proeflessen van lokale sportaanbieders. Alle lessen worden gegeven door professionele begeleiders.

Zeg jij al tijden dat je actiever wilt gaan leven? Maar is het starten nog niet gelukt? Door hier aan deel te nemen krijg je een zetje in de goede richting. Dit programma doe je samen met anderen, wat motiverend en inspirerend werkt. Het aanbod is variërend waardoor iedereen deel kan nemen. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Gelukkig zijn er geen beperkende corona maatregelen meer op het gebied van sport en kunnen we allemaal weer vrij uit bewegen. We hebben lang genoeg stil gezeten, het is tijd voor verandering.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.sportenbewegenincastricum.nl. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met buurtsportcoach Winnie, via wassendelft@teamsportservice.nl of 0251-254740. Het programma is opgezet door Team Sportservice Kennemerland, in samenwerking met lokale aanbieders. De Gemeente Castricum financiert het programma, aangezien zij de gezondheid van haar inwoners belangrijk vindt.