CASTRICUM - Tijdens de feestdagen zitten veel mensen stil en genieten van verschillende lekkernijen. Hoe lekker is het dan om vóór de kerst nog even met elkaar te bewegen? Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland een gratis beweegmiddag voor volwassenen organiseert op donderdag 22 december.

Tijdens deze middag gaan we een buiten-beweegles volgen van gymnastiekvereniging DOS Castricum. Vervolgens is er nog een wandeling in het duingebied. Beide sporten worden uitgelegd en begeleid door een ervaren instructeur. Uiteraard drinken we tussendoor ook een bakje koffie of thee. U hoeft dus niet op-en-top-fit te zijn, maar nog wel een beetje actief. Uiteraard draait het uiteindelijk om de gezelligheid. De middag duurt van 14.00 tot 16.00 uur.

Deze middag is niet alleen gezond, maar ook nog eens hartstikke gezellig. Zo sluiten we op een sportieve manier het jaar af en luiden we gezamenlijk de feestdagen in.
Het lijkt de buurtsportcoach senioren hartstikke leuk als u er bij bent! Aanmelden voor deze feestelijke beweegmiddag kan via de website www.teamsportservice.nl/kennemerland of door te mailen naar wassendelft@teamsportservice.nl of bel naar 0251-254740. Tot de 22e!