CASTRICUM - Afgelopen zondag 19 mei werd het FC Castricum Klaas Peijs jeugdtoernooi gespeeld. Het toernooi dat traditiegetrouw aan het einde van het seizoen gespeeld wordt bij FC Castricum. Een toernooi waar de mini’s t/m de jongens onder 15 teams van FC Castricum aan mee doen.

Door de veranderingen vanuit de KNVB kon dit toernooi voor het eerst op 1 dag gespeeld worden. Er werd met veel plezier gevoetbald en voor elke bal werd gestreden. Wij, als toernooicommissie, zagen vele lachende gezichten, zeker toen de zon zich even liet zien ’s middags. De resultaten voor FC Castricum zelf waren wat wisselvallig, maar de volgende FC Castricum teams mochten de eerste prijs komen ophalen tijdens de prijsuitreiking: JO10-1, JO12-1, JO13-2, JO14-2, JO15-1 en JO15-2.

Een prachtig toernooi waar wij als toernooicommissie met trots op terug kijken. Zo’n groot evenement kunnen wij uiteraard niet alleen organiseren. Daarom gaat onze dank uit naar scheidsrechters, kantinemedewerkers, sponsoren en alle andere mensen die hebben bijgedragen aan dit grote succes. In het bijzonder willen wij Joyce Peijs bedanken, dochter van Klaas Peijs de naamgever van dit toernooi, die ons kwam assisteren deze dag met oa het uitreiken van de prijzen.