CASTRICUM - Stef Zeilstra heeft zaterdag in de slotfase een punt weten te redden voor FC Castricum. De aanvoerder, een week eerder ook al belangrijk met twee goals in de gewonnen wedstrijd tegen Beverwijk, wist tegen HYS de 2-2 tegen de touwen te schieten.

Het gelijke spel was uiteindelijk een terechte afspiegeling van de wedstrijd waarin beide teams niet veel voor elkaar onder deden. De gasten namen na een klein kwartier de leiding na een doelpunt van Gungor, maar deze was een paar minuten later alweer teniet gedaan toen Bart Kornblum gelijk maakte op aangeven van Carlo Vrijburg. Nog voor rust wist Sadiroglu de Haarlemmers een hernieuwde voorsprong te geven waarna FC Castricum in de tweede helft opnieuw in de achtervolging moest. Trainer Kroes dirigeerde zijn aanvoerder naar voren en in de laatste minuut wierp dat zijn vruchten af toen hij een assist van Van der Werf op waarde wist te schatten: 2-2.