CASTRICUM - Van jongs af aan veel bewegen is ontzettend belangrijk. De leus luidt niet voor niets; jong geleerd is oud gedaan. Vandaar dat Team Sportservice Kennemerland na schooltijd een keer per week Sportfit, een gratis beweegles voor basisschoolkinderen uit groep 5 t/m 8 uit de gemeente Castricum, gaat organiseren. Een extra gymles dat wilt toch ieder kind?

Sportfit is een beweegles waar kinderen wekelijks verschillende sporten en spellen kunnen beoefenen. Tijdens deze lessen kunnen kinderen er achter komen welke sport zij leuk vinden. Plezier en samenwerken staan tijdens de lessen centraal. Er is op spelenderwijs ook aandacht voor een gezonde leefstijl.

De lessen zijn op donderdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in de gymzaal aan de Juliana van Stolbergstraat 3 in Castricum. De eerste sportfit les is op donderdag 3 november. Tot aan de kerstvakantie wordt er les gegeven onder begeleiding van de buurtsportcoach.

Aanmelden
Ga voor meer informatie en inschrijven voor Sportfit naar onze website www.teamsportservice.nl/kennemerland De lessen zijn helemaal gratis. Vooraf nog vragen? Neem contact op met buurtsportcoach Wessel Dekker via, wdekker@teamsportservice.nl of 0251-254740. De gemeente Castricum vindt de gezondheid van haar inwoners zeer belangrijk, vandaar dat zij de buurtsportcoach financiert.