EGMOND AAN ZEE - Het bestuur van Egmondia heeft voor het komende seizoen 2017-2018 overeenstemming bereikt met Johan van Wort als nieuwe hoofdtrainer.

Johan van Wort is sinds 1990 actief als hoofdtrainer bij o.a. Badhoevedorp, D.O.B en sinds 2012 tot heden bij Swift zondag 1. Bij Swift was hij ook jeugd coördinator, oprichter en coach van het elftal onder 23 en mede-schrijver van een voetbaltechnisch beleidsplan voor Swift.

Johan heeft aangegeven graag in onze regio te willen trainen en ziet het werken met de jonge selectie van Egmondia als een positieve uitdaging. Hij hoopt vanaf het komende seizoen een positieve bijdrage aan de sportieve ontwikkeling van Egmondia te leveren, zowel aan de selectiespelers als aan de jeugdspelers. Johan is 51 jaar, gehuwd en heeft twee kinderen. Hij is geboren in Amsterdam en heeft daar o.a. gespeeld bij Rood Wit Amsterdam, Ajax 3, DS’79 en Jong Telstar.

Het huidige seizoen zal afgemaakt worden onder leiding van Peter Tania, die vijf seizoenen lang bijzonder goed gepresteerd heeft bij de club. Het bestuur van Egmondia ziet de samenwerking met Johan met vertrouwen tegemoet en hoopt met sportieve successen deze samenwerking verder vorm te geven.