OUDKARSPEL - Veel pech en ongelukkige tegentreffers zorgden voor een teleurstellend 2-2 gelijkspel tussen DTS en VV Limmen.

“We hadden veel pech in de afronding en kregen de tegengoals heel ongelukkig” sprak aanvaller Jordi Bitter na afloop van de puntendeling. Bitter vindt het gelijkspel niet terecht. “Ik denk dat Limmen twee keer op onze helft is gekomen” aldus de aanvaller.

Het feit dat SVW’27 en Beemster niet wonnen maakt het extra zuur voor de ploeg uit Oudkarspel. “Het is inderdaad zonde” geeft Bitter aan.

In het eerste bedrijf kwam DTS op een 1-0 voorsprong via Teun Cools. De pas achttien jarige speler speelde in de jeugd bij AZ en FC Groningen en is sinds dit kalenderjaar basisspeler bij DTS.

Nog voor rust kwam VV Limmen terug tot 1-1, welke stand werd meegenomen naar de kleedkamers.

In het tweede bedrijf was het VV Limmen dat op voorsprong kwam op bezoek bij de subtopper. Die voorsprong werd echter wel weer uit handen gegeven. Het was opnieuw Teun Cools die doel trof waarmee er een punt werd veiliggesteld. Er had dus meer ingezeten, maar het zal genoegen moeten nemen met een punt.