CASTRICUM - Ook in de derde klasse B ging de competitie afgelopen weekend van start. In een knotsgek duel wist Meervogels '30 de eerste overwinning te pakken terwijl Limmen genoegen moest nemen met een puntendeling.

Op bezoek bij De Rijp speelde Meervogels '31 een bizarre wedstrijd. Bij rust stond de Akerslootse formatie met 4-3 achter en met name Mickey Hoffs was een ware plaag voor het team van René van Elsland. De aanvaller scoorde na de rust zijn vierde treffer van de middag wat op dat moment een 5-4 stand betekende,, maar in de slotfase pakte het betere Meervogels alsnog een verdiende zege: 5-6. Tom Adrichem en Jelle van der Eng scoorden ieder tweemaal. De overige treffers kwamen op naam van Stan Kaandorp en Rens van der Eng.

Limmen speelde gelijk op bezoek bij SVA in Assendelft. De ploeg van trainer/coach Jurg Bosman verzuimde met name in een goede eerste helft afstand te nemen, en moest zich uiteindelijk tevreden stellen met 2-2 door goals van Jan Welboren en Job Min.