BEVERWIJK - De laatste wedstrijd dit seizoen leverde uiteindelijk een mooie overwinning op. Uit tegen Soest sloot de ploeg van vertrekkend trainer Rowdy Bakker de wedstrijd af met een klinkende 1-5.

Heel voorzichtig hebben de Wijkers nog gedacht aan een plaats in de nacompetitie, maar helaas won Velsen ook zijn laatste wedstrijd. Dus voor DEM is de voetbal vakantie begonnen. De vereniging DEM kan terugkijken op een mooi seizoen. Een gedeelde 4e plaats is een mooi resultaat en geeft hoop voor de nabije toekomst. Veel jeugdspelers zijn dit jaar doorgebroken en om die reden staat er een solide basis waar de nieuwe trainer Arvid Smit op voort kan borduren. Het blijft tenslotte het ultieme doel om ooit (snel) door te stoten naar de Hoofdklasse. DEM doet dat op zijn eigen manier, dus veel eigen jeugd inpassen en geen spelers voor geld van buiten te halen. Gelukkig kunnen de Wijkers dit ook doen, ze hebben een hele mooie jeugdafdeling die ieder jaar weer nieuwe talenten kan afleveren.

Jeugdspelers gaan de basis vormen voor een verder doorgroeien van de RKVV DEM.

Als we kijken naar de huidige selectie dan zien we veel jeugdspelers. Een paar namen zij bijv. Jesse Arendse, Brian Herraez, Esosa Oghogbo, Martijn Kuis, Jordy Kluft, Daniel Man, Mitchell Dijkhuizen en Tim Uit de Boogaard. Allemaal 1e jaars senioren en zelfs ook 3 A junioren. Zoals het er nu naar uit ziet komen daar weer een paar A junioren bij. Samen met de routiniers Rik Stals, Roel Pitstra en Erik Klijn moet trainer Arvid Smit hier een winnend team van zien te maken. Op dit moment is het zeker dat we 2 spelers volgend seizoen niet meer terug zien bij DEM. Jordy de Vet gaat spelen bij het gepromoveerde DEM Zaterdag 1 en Joey Schoo gaat naar een andere vereniging.

Wat er eventueel nog bijkomt is op dit moment nog niet bekend.

Vanaf deze kant ga ik trainer Rowdy Bakker bedanken voor zijn inzet en humor. Hij heeft zeker de basis gelegd voor de nabije toekomst. We zullen Rowdy waarschijnlijk volgend seizoen nog weleens langs de lijn zien. Zeker omdat hij heeft aangegeven dat hij volgend seizoen een jaartje rust neemt. Maar je weet maar nooit. Ook Rowdy is een DEMMER geworden.

Iedereen wens ik vanaf deze plek een heerlijke en zonnige vakantie toe. Tot volgend seizoen.