CASTRICUM - Met ingang van het seizoen 2020-2021 zal het hoofdtrainerschap van Vitesse’22 worden gevormd door Arjan de Zeeuw en Pim Touber.


Deze nieuwe invulling van het hoofdtrainerschap volgt op het vertrek dat Thijs Sluijter, de huidige hoofdtrainer van Vitesse’22, in overleg met de TC heeft aangekondigd. Sluijter heeft een aantrekkelijk aanbod gekregen van de Amsterdamse voetbalvereniging SDZ om bij hen hoofdtrainer te worden van het 1e team dat in de 1e klasse KNVB West-I speelt.

Het bestuur, de Technische Commissie en de spelers zijn verheugd over de komst van het nieuwe duo, dat aan het begin van het seizoen 2020-2021 zal aantreden. Arjan de Zeeuw en Pim Touber kunnen bogen op een uitstekende binding met Vitesse’22 en zij bieden de selectie een bijzonder veelzijdige ervaring op voetbalgebied.

Arjan de Zweeuw begon zijn voetbalcarriere bij Vitesse en speelde na Telstar in de Engelse Premier League bij Barnsley, Wighan Atletic en als laatste bij Portsmouth. Als trainer heeft hij ervaring bij AZ en Vitesse’22.
Pim Touber fungeert al als assistent-hoofdtrainer van de selectie onder Thijs Sluiter en heeft onlangs met zeer goede resultaten zijn trainerdiploma behaald.

Het bestuur en de Technische Commissie wensen Pim Touber, Arjan de Zeeuw en Thijs Sluijter een uitdagend en succesvol vervolg van hun carrieres in het nieuwe seizoen 2020-2021.