CASTRICUMDe Sport2daagse organiseert op dinsdag 22 en woensdag 23 augustus voor de 16 e keer een sport2daagse in de gemeente Castricum. Deze editie weer vertrouwd op de velden van vitesse22 en in de naast gelegen duinen en bossen.

De Trainingen
Of je nu keeper, verdediger, middenvelder of aanvaller bent, wij willen dat je wat leert en dat doe je het beste als je plezier maakt. Daarom staat tijdens de Sport2daagse plezier voorop waardoor iedereen zich optimaal kan ontwikkelen. In de oefenvormen en in wedstrijdjes, wordt wat je leert, direct in praktijk gebracht. Ook gaan we aan de slag met het verbeteren van de loopcoördinatie en komen sporten zoals rugby, voettennis, volleybal en honkvoetbal voorbij. Het penaltybokaal en snelheid/behendigheidparcours zijn één van de vele andere oefeningen die ook aan bod komen tijdens de Sport2daagse. Na de afloop van de Sport2daagse is je techniek verbeterd en ben je een betere teamspeler geworden.

Bij het indelen van de groepen houden we rekening met de verschillende spelniveaus.

Twee dagen lang staan de kinderen onder toezicht van gediplomeerde (voetbal)trainers onder andere door Pim Boersen (jeugdtrainer vv Limmen en eigenaar Sport met Plezier) en Jeroen Smit (hoofdtrainer C-junioren van de Foresters en oud HJO Vitesse22).

Lunchen!
Van alle trainingen krijg je trek! In de middag serveren we daarom een broodmaaltijd. Daarnaast is er de hele dag limonade en fruit aanwezig.