CASTRICUM - Afgelopen zondag 15 januari werd in het clubgebouw aan de Gobatstraat om de felbegeerde titel clubkampioen tafeltennis 2017 gestreden. Dit gebeurde zowel bij de jeugd als bij de senioren.

Het was van te voren al bekend dat er bij de jeugd een opvolger voor Amber van Zilt zou komen, aangezien zij herstellende is van een blessure. De strijd was hevig en het bleef spannend tot het einde van het toernooi. Uiteindelijk trok Stefano Veldt tegen Amrou Abu Zaidin in de finale aan het langste eind.

Bij de senioren was de kampioene van vorig jaar, Sandra Staring wel aanwezig maar zij kon haar titel niet prolongeren. Ook hier was het spannend tot het einde aan toe en de finale ging uiteindelijk tussen Kees Houbaer en Kay Tan. Kay werd na een bloedstollende eindstrijd met 12-10 in de 5e set winnaar en dus clubkampioen. De 3e plaats werd opgeëist door Peter van der Wiel.

Naast deze A-poule werd er ook in B-poule om de bekers gestreden. Het leverde een verrassend rijtje namen op, n.l. op de 1e plaats Cor Peperkamp. Nummers 2 en 3 zijn respectievelijk Jos Stet en Marjan Bakker geworden. Na deze gedane clubkampioenschappen gaat straks de voorjaarscompetitie weer van start.