CASTRICUM - In zeven weken leren hardlopen met Yakult Start to Run! Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leer je op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen.

Hoe werkt dat dan?
Het Yakult Start to Run programma is voor iedereen. Mannen en vrouwen, jong en oud, beginners of al een klein beetje getraind. In zeven weken leren de deelnemers 25 minuten aaneengesloten hardlopen op eigen tempo.
Professionele trainers van AV Castricum begeleiden en coachen jou hierbij. Je leert de juiste loophouding- en techniek. En je traint altijd in een groep, wel zo gezellig en veilig. Samen werk je naar hetzelfde doel: 25 minuten hardlopen in week 7 tijdens de Start to Finish loop.

Yakult Start to Run is er voor iedereen!

* Fit of niet; je kunt altijd meedoen
* Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker
* Je krijgt coaching van professionele trainers
* Binnen 7 weken leer je om 25 minuten aaneengesloten hard te lopen op je eigen tempo

Waarom hardlopen?
Omdat hardlopen je helpt gezond en fit te worden én te blijven. En de overtollige kilo’s? Die raak je vanzelf kwijt. Daarbij: hardlopen doe je waar, wanneer en met wie jij wilt. En stel je eens voor hoe trots en goed jij je voelt na die zeven weken!

Schrijf je alvast in!
De trainingen starten op zaterdag 7 maart om 9.30 uur vanaf het clubhuis van AV Castricum. Je traint vanaf daar in de duinen, wat de trainingen afwisselend maakt. De cursus is bovendien inclusief een mini-abonnement op het tijdschrift Runner’s World (3 edities), de voedingsgids voor sporters (bijna 200 pagina’s) vol gezonde tips en recepten, en huiswerkondersteuning via een app met audiocoaching.

Meld je snel aan via www.yakultstarttorun.nl.

Na zeven weken heb jij loopmaatjes. Je kunt daarna alleen verder, samen met een loopmaatje, of doorstromen naar een van de loopgroepen bij AV Castricum. De trainingen worden gegeven door de ervaren en enthousiaste looptrainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk.