CASTRICUM - Wie zin heeft om te hardlopen, maar geen of weinig ervaring heeft op het gebied van hardlopen en/of trainingsopbouw kan zich nog aanmelden voor de Beginnerscursus bij Atletiek Vereniging Castricum. Deze gaat van start aanstaande zaterdag 18 mei, en er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Je wordt begeleid door de ervaren en deskundige trainers Piet Hein Twisk en Monique van Wijngaarden, die er veel plezier in hebben om beginners op weg te helpen. Beiden zijn opgeleid tot NN Runningcoach door de Atletiekunie.

Er wordt getraind in de duinen en op de atletiekbaan, ‘de variatie in ondergrond maakt niet alleen de trainingen afwisselend, het is ook goed in het kader van blessurepreventie’ alsdus trainster Monique.

De cursus duurt zeven weken, en de deelnemers krijgen informatie over onder andere loopscholing, trainingsopbouw, en blessurepreventie. Na zeven weken zijn de deelnemers in staat om 25 minuten achter elkaar hard te lopen.

Meer informatie, of direct inschrijven? Ga naar https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek
De eerste training gaat zaterdag 18 mei van start, om 9.30 uur, vanaf Sportpark De Duinloper aan de Zeeweg in Castricum.