CASTRICUM - Op zaterdag 28 augustus 2021 begint het nieuwe Start to Run-programma bij AV Castricum. Zeven weken lang worden beginnende lopers begeleid, zodat ze op de laatste zaterdag mee kunnen doen aan een onderlinge testloop van 4 kilometer.

Het Yakult Start to Run programma is door de Atletiekunie opgezet om beginnende lopers en loopsters te begeleiden. Na zeven weken trainen, kun je 25 minuten aaneengesloten hardlopen in je eigen tempo. De trainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk begeleiden en coachen de deelnemers aan dit programma. Zij doen dit al enkele jaren met veel plezier. Ze geven de Start to run-deelnemers tips over onder andere loophouding- en techniek.

Trainingsdag en tijd De trainingen zijn op zaterdagochtend, van 9.30 - 10.30 uur. De trainingen worden gegeven door de ervaren en enthousiaste looptrainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk.

Locatie De start en finish van de trainingen is bij de atletiekbaan van AV Castricum aan de Zeeweg 4. Je traint vanaf daar in de duinen, wat de trainingen afwisselend maakt.

Voordelen van Start to Run:
- Fit of niet; je kunt altijd meedoen
- Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker
- Je krijgt coaching van professionele trainers
- Binnen 7 weken leer je om 25 minuten aaneengesloten hard te lopen op je eigen tempo
- Startpakket met Runner’s World gids, magazines en audiocoaching in de App ​​​​​
- Deelname kost € 49,50

Aanmelden
Meld je snel aan via www.avcastricum.nl. Na zeven weken heb jij loopmaatjes. Je kunt daarna alleen verder, samen met een loopmaatje, of doorstromen naar een van de loopgroepen bij AV Castricum.