CASTRICUM - Op zondag 28 oktober zal om 10:15 uur het startschot klinken van een nieuw Strand- & Duinloopseizoen. AV Castricum organiseert deze lopen al meer dan 50 jaar. Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Castricum, aan de Zeeweg 4 in Castricum. Daarna volgen prachtige routes door de duinen en over het strand.

Vier wedstrijden gepland
Voor komend seizoen heeft AV Castricum weer vier wedstrijden op het programma staan. De eerste loop staat gepland op zondag 28 oktober. De andere lopen op 2 december, 6 januari en 3 februari. Bij elke wedstrijd zijn de korte afstanden de 2,3 km en 4,0 km. Bij de wedstrijden van 28 oktober en 3 februari zijn de langere afstanden de 8,8 en de 12,4 km. Op 2 december en 6 januari zijn de langere afstanden de 10,5 en de 15 km.


De lopen zijn voor de volwassen lopers ideaal als voorbereiding voor de Kwart of Halve marathon van Egmond en of de Groet uit Schoorl Run.

Aanvangstijden
De start van de korte afstanden (2,3 en 4 km) is om 10.15 uur, de start voor de andere afstanden is om 10.45 uur.

Kinderen
Voor kinderen zijn de Strand- en Duinlopen leuk om aan mee te doen. Ouders/verzorgers mogen op de 2,3 kilometer met hen meelopen, als zij zich ook inschrijven.

Inschrijving
Van te voren inschrijven voor de wedstrijden is aan te raden, dat kan tot en met de vrijdag (tot 24.00 uur) voorafgaand aan de loop via www.inschrijven.nl. Inschrijven op de dag zelf kan ook, tot een half uur voor de start, dat is alleen iets duurder. Voor meer informatie: AV Castricum