CASTRICUM - Op zondagmiddag 28 augustus 2022 vieren de leden van AV Castricum het 60-jarig jubileum van de vereniging. Hiervoor zijn alle leden van AV Castricum uitgenodigd. De jubileumcommissie die het feest organiseert, bestaande uit John Oudejans, Sjoerd Huisinga en Sergio Felter, hopen het jubileumfeest met zoveel mogelijk mensen te vieren die betrokken zijn (geweest) bij onze vereniging. Dat zijn senior & master-leden van AV Castricum, trainers, vrijwilligers van de club, maar vooral ook met oud-leden en oud-trainers.


Programma

Het middagprogramma begint actief met een aantal atletiek-onderdelen waar vooral de gezelligheid voorop staat. Voor wie de activiteiten te veel uitdaging is, kan de deelnemers gaan aanmoedigen. Daarna een gezellige borrel, die wordt afgesloten met een buffet.

Opening

Tussen 12.00 en 13.00 uur is het sportpark geopend en worden de bezoekers welkom geheten.

Activiteiten

Om 13.00 uur starten de activiteiten die bestaan uit een speciale warming-up, verspringen, hoogspringen en een afsluitende Zweedse estafette. We proberen te zorgen dat er bij elk atletiekonderdeel een specialist aanwezig is, zodat de deelnemers tips krijgen om dit onderdeel goed te doen.

Fotopresentatie

Omstreeks 15.00 uur wordt een fotopresentatie gestart. Onder het genot van een drankje en gezellige muziek, worden video’s en foto’s gepresenteerd.

Leden en oud-leden die oude foto’s en of video’s hebben, mogen die mailen naar pr@avcastricum.nl. Wij verzamelen het materiaal, zodat we dit tijdens het jubileumfeest kunnen tonen. Tip: Je kunt eenvoudig oude foto’s digitaliseren via je mobiel via deze website: https://www.google.com/intl/nl/photos/scan/

Buffet

Om 17:00 uur open wij het lopend buffet voor de deelnemers die zich hiervoor hebben ingeschreven.

Het jubileumfeest is om 20.00 uur afgelopen.

Voorinschrijving

De organiserende leden van AV Castricum vinden het leuk als er een grote opkomst is van leden, ouders van jeugdleden, trainers, vrijwilligers, oud-leden en oud-trainers. Eventuele partners zijn ook van harte welkom. Inschrijven kan via de website https://www.avcastricum.nl/Jubileumfeest. Daar kunnen deelnemers ook aangeven of ze meedoen aan de activiteiten en het buffet. De kosten voor het buffet met een drankje bedragen € 15,- per persoon.