CASTRICUM - AV Castricum is onlangs gestart met een nieuwe trainingsgroep op woensdagochtend. De beginnende tot de wat al meer ervaren recreatieve hardlopers zijn van harte welkom bij deze groep. Net als bij alle loopgroepen van AVC zijn de trainingen gevarieerd en laagdrempelig. Bij de trainingen staat plezier voorop, en ze worden in een ontspannen sfeer afgewerkt.

De training wordt gehouden in het prachtige duingebied in de omgeving van de atletiekbaan. Onder enthousiaste leiding van de gediplomeerde en ervaren trainer Wim Noom wordt gewerkt aan conditieverbetering, en prestatieverbetering door middel van veelzijdige en blessure-preventieve trainingen. Het plezier in hardlopen staat hierbij voorop.

Begint het te kriebelen? Wil je meer weten over deze trainingsgroep? Meld je dan aan per e-mail bij samenverder@avcastricum.nl of kom op de woensdagochtend naar AVC, Sportpark De Duinloper aan de Zeeweg 4 in Castricum. De training start om 9.00 uur en eindigt om 10.15 uur.

Naast deze nieuwe training biedt AVC ook andere trainingen overdag op doordeweekse dagen. Op maandagochtend om 9.00 uur verzorgt trainer Jean Brakenhoff intervaltrainingen voor gevorderde hardlopers. Elke dinsdagmorgen vanaf 8.45 uur is onder leiding van trainster Annerieke Osinga een damesloopgroep actief en elke donderdagochtend begeleidt trainster Irma Straver vanaf 9.15 uur een groep die zich met sportief wandelen bezighoudt.