CASTRICUM - Op zaterdag 13 april kunnen yoga- en natuurliefhebbers hun hart ophalen in Castricum. Dan vieren online platform Buiten-Yoga.nl en het tijdschrift Yoga International de lente met een spetterend outdoor-festival waaraan bekende yogadocenten als Esther Ekhart, Thirza van de Hoef en Sandy Karsten meewerken.

Het festival vindt plaats bij Flow of Yoga aan de achterzijde van het NS station en op drie buiten-locaties: het Westerplein, het dakterras van Huis van Hilde en het achtergelegen duingebied. Bezoekers kunnen deelnemen aan een natuur- en stiltewandeling, een happiness workshop, Tai Chi, een workshop schilderen, klankschaalmeditatie en yogaworkshops door ervaren docenten als Esther Ekhart,
Thirza van de Hoef, Sandy Karsten en Yoga International-hoofdredacteur Marciel Witteman.

Gevarieerd programma voor alle leeftijden
Op het programma staan verder: ouder & kind yoga, Duo Yin Yoga, Acro Yoga, Elementen yoga, Stoelyoga, Dru Dance Flow, Alignment & Flow en een sunset meditatie.

De workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en voor beginnende tot gevorderde yogi’s. Vier de lente wordt mede mogelijk gemaakt door Flow of Yoga (Castricum),
Niels Kookt traiteur (Castricum), Gezond Leven (Heemskerk) en Huis van Hilde (Castricum). Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar via www.yoga-international.nu/lente.

www.yoga-international.nu/lente