CASTRICUM - Op zaterdag 9 maart 2024 begint het nieuwe Start to Run-programma. Speciaal voor als je wilt beginnen met hardlopen, en daarbij gezelligheid en begeleiding kunt gebruiken. Je wordt zeven weken lang begeleid, zodat je ter afsluiting mee kunt doen aan een onderlinge testloop van 4 kilometer. Dat is een mijlpaal, waar je samen naar toe traint.

Het Start to Run programma is door de Atletiekunie opgezet om beginnende lopers en loopsters te begeleiden. Na zeven weken trainen, kun je 25 minuten aaneengesloten hardlopen in je eigen tempo. De trainers Monique van Wijngaarden en Piet-Hein Twisk begeleiden en coachen de deelnemers aan dit programma. Zij doen dit al enkele jaren met veel plezier. Ze geven de Start to run-deelnemers tips over onder andere loophouding- en techniek.

Trainingsdag en tijd

De trainingen zijn op zaterdagochtend, van 9.30 - 10.45 uur.

Locatie

De start en finish van de trainingen is bij de atletiekbaan van AV Castricum aan de Zeeweg 4. Je traint vanaf daar in de mooie duinen, wat de trainingen afwisselend maakt.

Voordelen van Start to Run:

- Fit of niet; je kunt altijd meedoen
- Je traint in een groep, samen lopen is gewoon leuker
- Je krijgt coaching van een professionele trainer, tweemaal per week!
- Binnen 7 weken leer je om 25 minuten aaneengesloten hard te lopen op je eigen tempo
- Startpakket met Runner’s World gids, magazines en audiocoaching in de App ​​​​​
- Slechts € 52,50!

Aanmelden

Meld je snel aan, het voorjaar is een ideaal moment om te gaan beginnen met hardlopen! Aanmelden kan via www.avcastricum.nl.