CASTRICUM - De zomervakantie komt er aan en de eindexamens zijn bijna afgerond. Dat betekent dat het de hoogste tijd is voor jongeren om plezier te maken en te ontspannen. Vandaar dat er in de gemeente Castricum weer gratis sportieve activiteiten worden aangeboden voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Lees hieronder wat voor tof programma er op de planning staat.

Van 8 t/m 18 juni hebben jongeren in de avond de mogelijkheid om te surfen, te zeilen, te suppen, te beachvolleyballen, te mediteren én/of te trefballen. Al deze activiteiten vinden plaats in Akersloot, Castricum of Limmen. Je hoeft voor deze activiteiten geen fanatieke sporter te zijn, het mag natuurlijk wel. Wat vooral belangrijk is, is dat je je zonnebrand in pakt, je eventueel vrienden uitnodigt en dat je aangemeld staat.

Ook zin in een frisse duik of juist in een balsport? Ga dan naar de website www.sportenbewegenincastricum.nl/activiteitenaanbod-2021 en meld je aan voor één of meerdere activiteiten. Wij houden ons gedurende alle activiteiten aan de maatregelen van het RIVM rondom corona. Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met buurtsportcoach Winnie Assendelft via wassendelft@teamsportservice.nl.

Deze activiteiten worden georganiseerd door Team Sportservice en mogelijk gemaakt door de subsidieregeling jeugd aan zet. De activiteiten worden onder andere uitgevoerd door lokale sportaanbieders. Voor de jongere jeugd organiseert Team Sportservice iedere vakantie sportieve activiteiten.