CASTRICUM - De dagen worden langer en we worden steeds vaker getrakteerd op mooi weer. Reden genoeg om er lekker op uit te trekken. Wist u dat u vanaf vrijdag 3 mei is in het weekend ook ’s avonds terecht kunt in De Oude Keuken? De koks hebben hard gewerkt aan een nieuwe dinerkaart. Dus kom op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond genieten van een bijzonder diner. De eerste twee weekenden van mei is er bovendien een mooie Lente-aanbieding!

Is het bij u al bekend dat De Oude Keuken een Social Enterprise is en werkplekken biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? De leerling-medewerkers zullen samen met de professionals ook in de avonden voor u klaar staan om een heerlijk diner te bereiden en op te dienen. Natuurlijk is er in de mei weekenden ook van alles te beleven in en rond De Oude Keuken.

Zondag 12 mei is er weer Roots Market vanaf 11:00 uur en vanaf 15:00 uur kunt u genieten van muziek van Par Six!Op zondag 26 mei treden er vanaf 12:30 uur koren op in De Oude Keuken, in het kader van het Castricums korenfestival. U kunt onder meer luisteren naar de Skulpers.

Wilt u een keer komen dineren? Reserveer dan vooraf via de website, dan bent u zeker van een plek in het restaurant. De koks, medewerkers en leerlingen van De Oude Keuken hebben weer zin in het nieuwe seizoen!

Pssst: Houdt ook zondag 9 juni vrij in uw agenda. Dan viert De Oude Keuken haar vijfjarig bestaan. Het belooft een bijzondere dag te worden met veel live-muziek en leuke activiteiten voor jong en oud. www.deoudekeuken.net