CASTRICUM - Bibliotheek Kennemerwaard en Stichting Welzijn Castricum hebben een mooie nieuwe activiteit op de vrijdagochtend; Zingen en Digidingen. Nederlandse liedjes zingen, zoals Het Dorp, Brandend Zand en Sjakie van de Hoek. Aan de koffietafel. Ongedwongen. Gewoon omdat zingen blij maakt. Er is na de zang ruimte om met vragen te komen over je mobieltje, tablet, laptop en andere digitale zaken. Midden in het dorp, bij de markt, in De Landbouw, Dorpstraat 30, Castricum.

Ongedwongen samen Nederlandse liedjes zingen én op weg helpen met computer en digitale zaken. Naast het zingen word je digitaal uitgedaagd om zelf ook eens tekst op te zoeken op internet of een video van een artiest op Youtube te bekijken. Of eens kennis te maken met een muziekstreamingdienst als Spotify.

Aanmelden is niet nodig

Lijkt het je leuk om mee te komen zingen? Je bent van harte welkom op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur. Inloop vanaf 10.00 uur, waarbij wij je een kopje koffie aanbieden. Aanmelden is niet nodig, en er zijn geen kosten aan verbonden.

Een samenwerking van Stichting Welzijn Castricum en Bibliotheek Kennemerwaard.