LIMMEN - Langzaam worden de dagen wat langer, voel je de zonnestralen weer op je huid en begint het bij de Limmers weer te kriebelen, want het voorjaar komt eraan. Als je voorjaar zegt in Limmen wordt er maar een ding gedacht namelijk aan het prachtige kleur en geurrijke evenement de Bloemendagen Limmen. Met de bekendmaken van de 70e datum ‘’

Het geur en kleurrijke evenement zorgt dit jaar voor extra opwinding, want een 70e editie kan niet zomaar voorbij worden laten gegaan. Met nog meer gezelligheid en prachtige kunstwerken die door verschillende prikploegen langs de weg worden gezet en tijdens het gehele evenement vrij te bewonderen. Een prikploeg bestaat uit een groep toegewijde vrijwilligers, die samen gezellig bezig zijn om binnen één week een prachtige mozaïek creëren. Met de nieuwe categorie van mozaïeken onder de 1m2, worden ook individuele deelnemers aangemoedigd om deel te nemen aan deze geliefde traditie deel te nemen en onvergetelijk te maken.

Voor meer informatie over de Bloemendagen Limmen zelf en hoe u kunt deelnemen, kunt u terecht op de website www.bloemendagenlimmen.nl, we helpen u graag met de eerste stappen voor de deelnamen.