ALPHEN AAN DEN RIJN – Zeeman, het Nederlandse familiebedrijf die kwalitatieve basics en textielproducten verkoopt, heeft de winkel in Castricum volledig gerenoveerd. De winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. De renovatie van de winkel wordt op maandag 18 maart gevierd met korting en cadeaus. Klanten die de winkel op die dag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.

Bekend concept met nieuw interieur
De nieuwe winkel heeft een lichter interieur, en de winkel is overzichtelijker qua opzet, wat het nog makkelijker maakt om producten te vinden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty's, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen
Regiomanager Maria Glas is trots op de renovatie van de winkel aan de Geesterduin 40: "We zijn ontzettend blij met het nieuwe interieur van de winkel. Ondanks dat de winkel in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee."

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycled.

Openingstijden
De winkel in Castricum hanteert de volgende openingstijden:
Maandag: 11.00 – 18.00
Dinsdag: 09.00 – 18.00
Woensdag: 09.00 – 18.00
Donderdag: 09.00 – 18.00
Vrijdag: 09.00 – 20.00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten