CASTRICUM - Op woensdagochtend 23 en 30 oktober én 6 november kunt u in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum deelnemen aan een workshop over Windows 10. Tijdens de workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe Windows 10 werkt en van welke handige functies u gebruik kunt maken. De workshop verloopt in een rustig tempo met veel persoonlijke aandacht.


Basisworkshop Windows 10
Tijdens deze basisworkshop leert u stap voor stap Windows 10 te bedienen. De belangrijkste instellingen, toepassingen en apps komen aan de orde. Neemt u uw eigen laptop en Windows account mee? In de 1e bijeenkomst leert u de basis en in de 2e en 3e bijeenkomst komen vervolgzaken als Windows store, e-mail instellen en wachtwoorden aan bod.

Aanmelden
Meer kennis opdoen over Windows 10? U bent van harte welkom op woensdag 23 en 30 oktober én 6 november in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang voor alle bijeenkomsten samen is € 15,- . Aanmelden kan op www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek (u betaalt met pin).