CASTRICUM - Twee maal per maand worden er op zaterdag van 10.00 tot 12.00, in het gebouw van stichting Welzijn Castricum, Dorpsstraat 30, creatieve activiteiten aangeboden in het Crea Café. Het Crea Café is een samenwerking tussen stichting Welzijn en de Evangeliegemeente Castricum.


Zaterdagochtend, 2 maart, zal er een kennismaking workshop duurzaam creatief tuinontwerpen worden gegeven. Iedere tuin is uniek en heeft eigenlijk een soort van eigen microklimaat. Tijdens de workshop kunnen de deelnemers, na een korte introductie en instructie, waarin onder andere gesproken wordt over duurzaam tuinieren en omgaan met veranderingen in ons klimaat, zelf een simpel tuinontwerp maken. Wellicht maken we nog een korte wandeling naar een voorbeeld tuin in de buurt.

Het Crea Café is een plek waar iedereen welkom is, die het leuk vindt om onder het genot van een kopje koffie of thee creatief bezig te zijn. Ook als je (nog) niet creatief bent, maar je vindt het gewoon gezellig om langs te komen voor een kopje koffie of thee, dan ben je welkom.

Op de website www.egcastricum.nl kun je lezen op welke zaterdagen het CreaCafé is geopend en welke workshops wanneer worden gegeven. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop, alleen wordt er 1 Euro per geschonken kopje koffie of thee aan de deelnemers gevraagd. Wel is het nodig om je aan te melden voor deze workshop.

Mocht je vragen hebben over deze workshop, je willen aanmelden, of meer willen weten over het Crea Café, stuur dan een E-mail naar CreaCafe1901@gmail.com.