CASTRICUM - Het afgelopen half jaar heeft voor de medewerkers en vrijwilligers van Welzijn Castricum in het teken gestaan van verbouwen, verhuizen en inrichten van het nieuwe pand aan de Dorpsstraat 30. Het is uiteraard geen nieuw gebouw, wel al jaren een bekende plek in Castricum. Bekend als Café de Landbouw en de laatste jaren zetelden de Vrienden van De Bakkerij er.

Welzijn heeft besloten de naam ‘De Landbouw’ in stand te houden en zal hier, naast de bestaande activiteiten zoals dienstverlening voor ouderen, taalondersteuning nieuwkomers, vrijwilligerswerkondersteuning, jongerenwerk, buurtwerk, en andere activiteiten, drie dagdelen per week open zijn voor open inloop voor de inwoners van Castricum. Iedereen die daar behoefte aan heeft kan dan binnen komen voor een kopje koffie of thee, een praatje, spelletje of deelnemen aan een activiteit. De inlopen zullen zijn op maandag, en vrijdag van 10-14.00 uur en vanaf de tweede zondag van de maand van 14.00-17.00 uur. Op donderdag is er normaliter een open inloop in Geesterhage, gedurende lockdown kan men terecht in De Landbouw, Dorpsstraat 30 van 10.00-12.00 uur, uiteraard volgens de geldende maatregelen voor sociaal buurtwerk.

De open inlopen starten vanaf 3 januari 2022. Toch nog een vraag, bellen kan naar telefoonnummer 0251- 65 65 62 of mailen naar info@welzijncastricum.nl, in de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw staat het antwoordapparaat aan, indien nodig, wordt er zo spoedig mogelijk teruggebeld.