LIMMEN - Judith Bosman is gevoelsdeskundige en inspirator met hart en ziel. Zij is eigenaar van de ‘Academie voor Gevoel’ en ‘Innerwise Yoga Studio’. Judith kan je alles vertellen over hoog gevoeligheid. Ze kan je helpen je eigen diepste gevoelens en emoties te herkennen en je te laten zijn wie je werkelijk bent. Judith is aanwezig op woensdag 19 juni van 15.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek in Limmen (Lage Weide 2A). Meer weten over dit onderwerp? Schuif aan!


Judith Bosman is eigenaar van de ‘Academie voor gevoel’ en ‘Innerwise Yoga Studio’ in Limmen. Mensen die gevoelig zijn voor sferen, voelen emoties van anderen sterker aan. Hierdoor kan, in de ontmoeting met anderen, vervloeiing van de onderlinge emoties ontstaan waardoor het onduidelijk wordt wat bij jezelf hoort en wat bij de ander hoort. Je krijgt vaak niet waar je eigenlijk zo’n behoefte aan hebt; échte verbinding met anderen waarin je kunt zijn wie je werkelijk bent.


Herkent u dat gevoel? Bent u nieuwsgierig naar wat de ‘Academie voor gevoel’ en ‘Innerwise Yoga’ voor u kunnen betekenen? Vanuit haar persoonlijke ervaring en kennis kan Judith u de antwoorden geven.


De koffie en thee staan klaar en u bent van harte welkom om aan te schuiven aan de leestafel in de bibliotheek. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.


Aan tafel met…

Aan tafel met… in de bibliotheek geeft mensen uit het dorp de gelegenheid om hun verhaal of kennis te delen met anderen. Dit kan een interessant beroep zijn, een leuke hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of iets interessants dat je hebt (mee)gemaakt. De leestafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor interessante workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen. Als u zelf eens een “Aan tafel met…” wilt verzorgen kunt u zich aanmelden bij de medewerkers in de bibliotheek.