CASTRICUM - In de gemeente Castricum heeft Bibliotheek Kennemerwaard drie vestigingen. Deze zijn gevestigd in Castricum, Akersloot en Limmen. Voor deze locaties zijn wij op zoek naar een handige klusjesman/-vrouw. Heb jij twee rechterhanden en vind je het leuk om te klussen? Dan is bibliotheek Kennemerwaard op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Bibliotheek Kennemerwaard is op zoek naar iemand die er plezier uithaalt om kleine klusje uit te voeren. Je wordt voor klusjes op oproepbasis gevraagd door de contactpersoon van deze vestigingen. Je bent in bezit van eigen vervoer en gereedschap en je bent woonachtig in Castricum, of in de directe omgeving.

Wat bieden wij?

Bibliotheek Kennemerwaard biedt je vrijwilligerswerk in een inspirerende omgeving. Je krijgt een kilometervergoeding van € 0,21, een gratis bibliotheeklidmaatschap en er is jaarlijks een gezellige bijeenkomst.

Nieuwsgierig geworden?

Heb jij twee rechterhanden en vind je het leuk om te klussen? Dan ben jij degene die we zoeken. Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar Hanneke Hoffmann (vrijwilligerscoördinator) via vrijwilliger@bknw.nl.

Goed om te weten: omdat vrijwilligers van de bibliotheek in aanraking komen met kwetsbare groepen vragen wij van onze vrijwilligers (en medewerkers) een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze vragen wij voor je aan.