LIMMEN - Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Limmen! De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. V.V. Limmen gaat het geld gebruiken om de bestuurskamer op te knappen.

Ronald Baars, secretaris V.V. Limmen: ''Ik heb ons opgegeven omdat we als bestuur al meerdere jaren vinden dat de bestuurskamer opgeknapt moet worden. We willen een nieuw tapijt, shutters én een fris verfje. Maar telkens komen er andere projecten tussendoor, dus is het er nog niet van gekomen. We zijn blij met deze benoeming en kunnen de bijdrage hier goed voor gebruiken''.

'Clubs van de Week'
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.