CASTRICUM - Laat u overrompelen en meevoeren door deze drie bevlogen musici naar de wereld van de Kamermuziek van de 18e en de 19e eeuw, waarin zij zijn gespecialiseerd. Ook schuwen zij niet om verrassend werk van recentere datum ten gehore te brengen.

Haydn, Mozart, Astor Piazzolla, Willem Pijper is maar een kleine greep uit het veel omvattende repertoire van het Hobbema-Trio.

De violist is Jussi Paananen, studeerde o.a. aan het conservatorium van Kuopio in Finland. Woont inmiddels al 20 jaar in Nederland en werkt als viooldocent aan verschillende muziekscholen in Noord-Holland waaronder Toonbeeld Geesterhage.

De celliste Jaenny Beerkens heeft gestudeerd aan het conservatorium van Maastricht en aan het Sweelinck conservatorium Amsterdam. Zij speelt op een cello die speciaal voor haar is gebouwd door Annelies Steinhauer.

De Japanse pianiste Yumi Toyama studeerde o.a. aan de F. Chopin Academy of Music in Warschau en in de V.S. aan het Peabody Conservatorium of Music van de Johns Hopkins University of Baltimore. Zij treedt regelmatig op in solorecitals en als kamermusicus zowel binnen als buiten Nederland.

Toegang: €15,50, 65+ €13,50, kinderen(<12) €6,50 incl. consumptie (koffie, thee, limonade)

Kaarten zijn te reserveren via www.toonbeeld.tv of tel. 0251-659012 en verder verkrijgbaar aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap, boekhandel Laan en Vivant Rozing (Bakkerspleintje)