CASTRICUM - Op maandagavond 9 december vanaf 20.00 uur kun je tijdens een spirituele avond in de bibliotheek in Castricum kijken en luisteren naar een liefdesconcert met natuurbeelden . Violiste Martine Nijenhuis laat je de helende kracht van muziek en de natuur ervaren. Kom naar dit prachtige concert en laat je verrassen en verrijken. Een heerlijk cadeau aan jezelf.

Unieke concertvorm
Ervaar je eigen ware natuur met behulp van muziek, vrije vioolimprovisaties en helende klanken. De muziek is afgestemd op prachtige beelden, geluiden, geuren en kleuren uit de natuur! Martine doet tijdens deze avond korte geleide meditaties met je en heerlijke ontspanningsoefeningen. Deze helpen je om je lichaam te gronden, waardoor je nog beter en dieper kunt ervaren en voelen wat er met je gebeurt.

Martine Nijenhuis
Martine Nijenhuis is al in 1986 afgestudeerd als violiste aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Pas na die tijd heeft zij steeds meer de helende kracht van muziek leren kennen. Voor meer informatie over Martine kun je kijken op www.martinenijenhuis.nl.

Deze lezing is onderdeel van de Spirituele avonden, die iedere maand worden georganiseerd door Carly’s Angels, in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard

Aanmelden
Je bent van harte welkom op maandag 9 december. We starten om 20.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1. De toegang is € 11,- inclusief koffie en thee. Aanmelden kan via info@carlyshealth.nl of via 06 - 515 99 293.