CASTRICUM - Op zondag 17 maart is er om 10 uur een speciale bijeenkomst met de christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar Matthijs Vlaardingerbroek in Nieuw Geesterhage. Matthijs vertelt daar het Bijbelverhaal van Esther, Mordechai en natuurlijk de gemene Haman, waarbij veel kinderen ook mee mogen helpen op het podium. De voorstelling is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud en hun (groot)ouders.

Voor de volwassenen zal Wim Nieuwenhuis een kort omlijstend praatje over het thema van de voorstelling houden en er zullen enkele liedjes worden gezongen.

Als christelijke verhalenverteller wil Matthijs een antwoord zijn op de vraag: “Hoe kunnen we kinderen van vandaag opnieuw bekend maken met de oeroude verhalen uit de Bijbel?” Voor Matthijs betekent het zijn van een christelijke verhalenverteller: Bijbelverhalen vol humor en op interactieve wijze visueel maken, zodat kinderen zich verwonderen en de mooie boodschap achter het Bijbelverhaal begrijpen.

Deze oecumenische viering is een initiatief van de raad van kerken Castricum. Er zal geen entree worden geheven. Wel zal er een collecte worden gehouden.

De thuisbasis van Evangeliegemeente Castricum is Cultureel Centrum Geesterhage. Het adres is Geesterduinweg 3, 1902 CB Castricum.

Meer informatie kunt u vinden op de website www.egcastricum.nl.