CASTRICUM - In de maanden maart, april en mei organiseert Bibliotheek Kennemerwaard een aantal keer een gezellige activiteit in de bibliotheken in Castricum, Akersloot en Limmen. Op zes verschillende datums kan je van 10.00 tot 11.00 uur taalbingo spelen in de bibliotheek. Het is niet zomaar bingo, het is taalbingo! Het spel wordt op een bijzondere manier gespeeld.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je een bingokaart. Er gaat geen molen draaien met balletjes, maar er wordt een verhaal voorgelezen, waarin telkens cijfers genoemd worden. Let goed op want bij een volle kaart mag je een leuk prijsje kiezen. Een verrassend nieuwe en hilarische manier om bingo te spelen. Meedoen is gratis en we maken er samen een gezellige ochtend van. Vol energie keer je weer huiswaarts.

Waar en wanneer?
Taalbingo is op woensdag 22 maart en 3 mei in de bibliotheek in Akersloot (Rembrandtplein 1). Op woensdag 29 maart en 10 mei in de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1). En op woensdag 12 april en 24 mei in de bibliotheek in Limmen (Lage Weide 2A). Het tijdstip is steeds van 10.00 tot 11.00 uur. Voor de taalbingo hoef je je niet aan te melen. Het is geheel kosteloos en zelfs het kopje koffie/thee wordt je aangeboden door de bibliotheek en de gemeente.