CASTRICUM - Lijkt het je leuk om zelf een stop-motion filmpje te maken? In het kader van de kidsvakantiecocktail kun je bij de bibliotheken in Castricum, Akersloot en Limmen in de zomervakantie je eigen filmpje te maken. Op donderdag 25 juli in Limmen, op donderdag 8 augustus in Castricum en op donderdag en op 15 augustus in Akersloot kunnen jonge creatievelingen zich uitleven. Jij bent de regisseur! De activiteit is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar en is iedere keer van 14.00 tot 15.30 uur.


Stop-motion
Stop-motion is een eenvoudige film techniek waarmee je leuke filmpjes kunt maken. Het zijn filmpjes gebaseerd op heel veel foto's die kort achter elkaar worden weergegeven waardoor een film ontstaat. Op de iPads van de bibliotheek staan alle apps die je ervoor nodig hebt en wij helpen je om een zo mooi mogelijk filmpje te maken. Er zijn voldoende poppetjes en figuurtjes aanwezig, maar als je zelf bijvoorbeeld lego-poppetjes wilt meenemen kan dat ook.


Aanmelden
Wil jij ook meedoen? Kom dan op 25 juli naar Bibliotheek Kennemerwaard vestiging Limmen, Lage Weide 2A, op donderdag 8 augustus naar de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1 of op 15 augustus naar de bibliotheekvestiging in Akersloot, Rembrandtsingel 1. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de agenda op de website of bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).